La beauté superficielle…
Är det bara utsidan som räknas? Bra fråga tycker jag! Jag är en av de som tycker att utseende av ett bröd är jätte viktigt men det för att jag…
Är det bara utsidan som räknas? Bra fråga tycker jag! Jag är en av de som tycker att utseende av ett bröd är jätte viktigt men det för att jag…
För de som inte vet vad en ”mûr de briques” så varsågod, det är det! Just nu åker jag lite Sveriges runt i koppling med bokreleasen. Jag signera böcker och…
En tavla? Jag har börjat att måla… Med mjöl 🙂 Så här såg bordet ut efter en hel dag bakning på ett stort galeria i stan. Det var rena hysteri…
Lika olika! Et voila! Croissant behövde en tredje film 🙂 Det var kul att vara med på nyhetsmorgon idag! Croissanterna jag bakade blev helt grymma trots allt värme och strul……
Mmmm… Vad gott det är med surdegsvåfflor! Hugo gillar de som bäst bara med lite florsocker på! Det är våffeldag på söndag! Ja, jag vet att våfflor inte kommer…
Under hårt press… Lite som jag just nu! Bloggen har inte varit riktigt sig själv de närmaste veckorna och det är bero massor! Boken i framkant men också mycket andra…
En liten film om hur man gör rouille… Rouille är en lyxig släkting till aioli. Extra mustig blir det med chili och massor av saffran. Ett måste till bouillabaisse! Kanske…
Godaste lördagsfrukost med mini briocher! Jag älskar brioche! Briochen är kungen av alla söta degar! Man kan forma degen på många olika sätt och idag valde jag att göra små…