En tavla? Jag har börjat att måla… Med mjöl 🙂 
Så här såg bordet ut efter en hel dag bakning på ett stort galeria i stan. Det var rena hysteri och riktigt dålig planering men trots det blev mitt surdegsbröd ändå super fint! Surdegsbröd är så tacksamt och finns här för mig varje gång jag behöver. Tack ni alla som kom förbi på söndag och fick mig att glömma allt skit som fanns omkring mig den dag 🙂
Mina pains au levain blev riktigt kanon på söndag 🙂 
Ni har kanske läst den fina artikeln från DN på lördag. Den var riktigt bra och jag är ohört tacksamt. DN har alltid varit där för mig och ännu en gång fick jag otrolig fina ord från de! 
Elin Peters som skrev artikeln är en riktigt vass journalist och hennes fina ord går inte att köpa med något annat än äkta passion och kärlek för sitt yrke! 
Sen, hela veckan dreglade in i min mobil, mail, FB, brevlådan eller bara ute på gatan så himla många fina ord från er alla som har köpt boken. Det värmer så mycket och ger mig ännu mer energi att fortsätta det jag har påbörjat! 
Det går ganska trög med filmerna eftersom jag har haft några tekniska problem med min dator… 3 filmer måste göras om helt pga att källa filerna har försvunnit… Fråga inte mig vart de tog vägen, jag är bara en liten surdegsbagare efter all 🙂