Skolböcker Del 2!
Jepp… Jag skrev ett inlägg den 16 december om de tragiskt dåliga skolböcker som används för undervisning på konditori/bageri skolor. Jag fick väldigt mycket reaktion både på bloggen på kommentar…
Jepp… Jag skrev ett inlägg den 16 december om de tragiskt dåliga skolböcker som används för undervisning på konditori/bageri skolor. Jag fick väldigt mycket reaktion både på bloggen på kommentar…
Det kändes konstigt att göra Pavé snitten hemma…. Ni får ursäkta mig men jag glömde bort helt att skriva inlägget om Pavén dag 3… Jag hade lite för många bollar…
Så här ser ut galetten när den är klart. För alla dem som tror att det är jätte svårt att göra smördeg hemma har jag en grymt bra recept som…
Idag firade vi Epiphanie 2 dagar tidigare! En riktigt galette des rois! Det är en stort tradition i Frankrike att äta en galette på 13 dagen och under hela januari….
Idag har jag gjort en variant på det Spanska garapinados. Ännu godare när man rullar dem i Valrhonas mjölkchoklad: Jivara. Man kokar ihop 90g cassonade socker med 60g vatten och…
Så här såg ut min Pavé deg i morse efter 3 timmar ute i rumstemperatur och ungefär 20 timmar i en tätt låda i kylen. Jag formade den ganska lätt…
Nu ligger han fint i sin jäsningsäng… Finns det någon bättre sätt att börja året än med en brödbak? Vi säkert svarar olika till den fråga, men mitt svar är…
Snart släpps min film om mille-feuilles. Stay tuned! Kanske gillar du: Mille-feuilles: le pourquoi du comment! Langue-de-chat Le Mille-Feuilles! Gourmetskolan SBK facebooksidan och en liten tävling… Mille-feuilles