För de som inte vet vad en ”mûr de briques” så varsågod, det är det! 
Just nu åker jag lite Sveriges runt i koppling med bokreleasen. Jag signera böcker och håller föredrag om allt jag brinner för! Tiden räcker inte vid varje tillfället… Det är helt omöjligt att kondensera allt jag vill berätta på bara några timmar! Igår fick de avbryta mig för att maten höll på att bli kallt, och jag som hade bara kommit igång 🙂 
Efter föredraget igår bjöd vi på en god boeuf Bourguignon och bröd. Just det BRÖD!!!
Manitovad??
Här är brödet de hade tänkt servera till oss med maten! Jag fick bemöta en trevlig servitör som, glad och stolt annonsera till mig att vi kommer att ha den stora äran att äta deras hemmagjorda MANITOBA baguetter!! Jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller slå honom mellan benen…Nej, det blev inget av de 3 alternativ jag valde utan tog ett djupt andetag och berättade för honom och kocken hur de hade blivit grundlurad att tro att det mjölet var bra…Vilket bra jobb Jan Hedh har gjort att få alla kockar runt om landet (för att inte nämna alla stackars yrkesbagare och hemabagare) att tro att det mjölet var sååå bra! 
Här skrev jag tidigare om det och varför jag är så j*****a sur på Monsieur Hedh… 
Och då kom dagens hjälte! I alla fall min 🙂 
Några Facebook meddelande senare kom min bagar-hjälte och räddade mig från de där hemska Manitoba baguetter eller en boeuf Bourguignon utan bröd! (som är nästa lika hemskt!) 
Hannes Ekblad som driver den fina Kungsgårds stenugnsbageri i Dalby nära Lund kom med en stort påse super fint bröd och räddade kvällen! STORT TACK!