Vad heter du fina brödet?
Sverigebröd, urbröd, glad-degsbröd, kärleksbröd, T.O.K bröd, blygbröd, helbröd, lyckobröd, jäsbröd, hedersbröd, ärligbröd, själbröd, passionbröd, bara bröd, ekosur, konstbröd, rentbröd, rusgedbröd, äkta syrat bröd, nakenbröd, vivainbröd, jäsus bröd, ursprungsbröd, solidbröd, stenåldersbröd, veilebröd, riktigt bröd, generations bröd, levande bröd, pain la vie, oraffinerat bröd, hantverksbröd, äkta bröd, original bröd, trollbröd, njutdegsbröd, vildbröd, trögbröd, naturbröd, artisan bröd, hjärtebröd, panis vitae, stressfritt bröd, maccha bröd, kulturjäst bröd, moget bröd, långbröd, mitt bröd, R.O.S bröd, syrlig bröd, H&H bröd, ”our father” bröd, Gamla svenska bröd, hantverksmässig bröd, nyttobröd, dynamisk bröd, heirloom bröd, livs bröd, smyg bröd, lever bröd, allmoge bröd, gediget hantverks bröd, gammeldags syrat bröd eller fin bröd… 
Helt fantastiskt hur mycket ni har engagerat er! 
Tack så himla mycket, det känns så otroligt bra att ni är så många smarta, passionerade och intressanta läsare här på bloggen! Ni gjorde en kanon insats och nu vet jag inte riktigt hur jag kan möjligtvis bedöma vilka av er som är bäst, hittade det bästa namnet, hade det bästa motiveringen eller kanske är det lite som Anders skrev i sin kommentar att min tävling faller eftersom bra och gott bröd handlar egentligen inte bara om att den är baka bara på surdeg! Det är så mycket annan som ska räknas med. Egentligen har namnet så himla lite betydelse! HHHHAAAAAAAAA!!!! Hur ska vi göra nu! 
Jag är förvirrad men ändå glad att frågan väcker så mycket entusiasm och engagemang! 
Jag gillade verkligen din ”surdegskod” Pontus Enander och självklart Pers världsklass expertis och beskrivning på ett bra bröd (3 okt 15.45). Många andra hade klockrena åsikter och kommentar, tack för det! 
Nu ska jag fundera på hur jag gör med tävlingen… Vi kanske skulle kunna samla er alla och dricka Champagne och äta gott bröd tillsammans och ta vidare diskussionen 🙂 Det är kanske lite svårt eftersom många inte bor i Stockholm, eller?
Jag behöver lite tid och jag lovar att jag kommer på något bra förslag… La nuit porte conseil 🙂