Tävlingen går för fullt! Det är riktigt roligt att läsa allas tävlingsbidrag 🙂
De senaste veckor har det varit extremt mycket att göra… Många kurser av olika slag, föreläsningar etc… Jag har hunnit trots alls baka en hel del ändå vid sidan om och gjorde några av mina bästa bröd någonsin .) Jag vet att jag säger det hela tiden men det är faktiskt sant! When is this gonna stop ?? Jag har lärt mig så mycket de senaste månaderna. Mycket om mjöl framförallt! Det känns som att desto mer jag förstår mjölet desto godare bröd jag bakar! Jag ser verkligen fram emot att kunna ha ett ”hem” igen och kunna dela med mig av allt det där. Alltså EN BUTIK!!! Om ni bara visste hur mycket jag längtar!
Nu på söndag är det dags igen att köra på Nyhetsmorgon! Teman den gången kommer att bli bullar och sätter igång degen kl 08 på söndag morgon. Har ni några frågor om min bulle recept är det bara att säga till nu och då försöker jag att ta upp de under programmet.
Jag gjorde oxå en lite film om Macarong som egentligen skulle sändas på ”hela Sverige bakar” på torsdag, men tydligen valde produktionen en mer koncentrerade version…Utan mig 🙁 Lite synd tycker jag när man vet hur mycket jobb ligger bakom en 3 minuters inlägg av den typen. Så kan det vara ibland! Här är länken i alla fall! MACARONG!