Det är mitt motto illustrerade av the great Olaf Hajek (som by the way illustrerade första sidan på The New-York Times föregår) 

Nu har det gått några dagar sen mitt sommarprogram sändes på P1… Vilken grej det har varit!
Först vill jag tacka ALLA för era fantastiska brev, mail, sms, FB feeds Etc… Jag fick. Det verkligen värmer otroligt mycket efter allt skit jag har fått serverat kontinuerligt de senaste åren… Det är alltså inte lätt varje dag att säga precis vad man tycker när man tycker det 🙂
Jag är helt lycklig över hur de flesta tog i sig mina klumpiga ord och att man kunde når så många i sina själ med bara lite mjöl, vatten, havssalt och äkta kärlek.

Min mail låda är proppfullt och jag lovar att alla ska få svar… Ge mig lite tid bara!

En grej jag måste tydligt göra för många som är nykomlingar här, är att jag har adopterat bort Petite France förra året och jag be om ursäkt att jag inte tydligt gjorde det i programmet… Samtidigt är ditt barn, ditt barn för resten av livet oavsett vad och trots att jag klippte navelsträngen på riktigt, hittar man fortfarande en del av mig i detta finna surdegsbageri på Kungsholmen. Det är fina människor som har tagit över och min gammal personal kämpar på för att hålla kvalitén på allt som bakas där…
Och nu, när man ändå prata om Petite France kan berätta att de har sommar stängt! Jag var tydligen där på söndag morgon för att hämta några grejer och det gjorde ont att se alla som tog sig ditt i onödan och deras besvikna minner!

Kärlek och gott bröd till er alla!