Jag älskar den bilden på Damien och mig som fiskar… Inget med bröd att göra förutom att Laxöringen vi fick upp blev grillad och serverades med gott surdegsbröd dagen efter! 
Jag lyssnade på min god vän Lotta Lundgrens sommarprogram i P1 före veckan. Ni som inte gjorde det kan jag varmt rekommandera att ni gör det! Jag blev mycket inspirerade av Lottas program. Även om kärleksbristen kring maten har aldrig varit en problem hos mig men ändå, tyckte jag att hon tog upp en hel del intressanta ämne. 
Två av de sakerna jag gillade speciellt mycket var först när hon uppmuntrar alla att fiska upp en gös, döda den och tillaga den. Att döda ett djur och äta den har tagit hos där vi är idag vi människor och trots det, tror jag inte att så många skulle fortfarande kunna klara att göra det. Hur många skulle inte välja att blir vegetarianer om de behövde döda kossan som gör biffen eller strypa kycklingen som gör filén? 
Sen när hon berättar att nästan varje människa hon träffar säger till henne: Tyvärr, kan jag inte laga mat! 
Det är roligt för att händer mig ganska ofta med. Förutom att de säger till mig att de inte kan baka så klart! 
Min vanligaste svar till de är: Och jag kan inte cykla! 
De svarar: Jassa?? Är det möjligt? Vem kan inte cykla alltså? 
Precis! Alla kan baka och det handlar inte om man kan eller inte men mer om man vill eller inte! 
Bakning är precis som cykling! Alla kan i stort sätt cykla men om man vill vara bättre måste man träna och cykla mycket. Desto mer man cykla desto bättre man bli att just cykla. Och detta princip gäller faktiskt allt, inkluderat bakning 🙂 Så ingen dåliga ursäkter nu! Sätt på en deg och baka bröd om du verkligen vill men tror att du inte kan! 
Nyhetsmorgon… 
På söndag var jag med på Nyhetsmorgon. Det var faktiskt super kul och jag kommer att vara med lite här och där under hela hösten. Här kommer länk för er som hade bättre att göra än att titta på TV en söndag morgon 😉 
Det var mycket glädje i luften som ni se. Jag tycker att Jessica var outstanding och riktigt riktigt trevligt! Det blir kul att komma tillbaka den 9 september kl 08!  
Bonus för mig var att killarna från Chords var med under hela programmet och spelade 3 grymma låtar! 
Alltså förlåt ni alla men den där bild har absolut ingenting att göra här… Jag är ju en musik nörd det med 😉