Á Paris….
Attention! Bayonne skinka med ett glas Jurançon ”moelleux” Cherchez l’intrus… Bara vackert… Les borts de Seines… Á l’amour… Les puces… Ptit dèj… Har du vägarna förbi l’Odéon rekommenderar jag varmt…
Attention! Bayonne skinka med ett glas Jurançon ”moelleux” Cherchez l’intrus… Bara vackert… Les borts de Seines… Á l’amour… Les puces… Ptit dèj… Har du vägarna förbi l’Odéon rekommenderar jag varmt…
Pasta degen ska vila i 12 timmar innan man kavla den! Alla barn var med och hjälpte till att kavla. Kavel och spår… Fina blev det! Dock blev bordet inte…
Blanda i en skål och vispa ordentligt: 20g ljummet mjölk 100g frisk surdeg (som matades med ljummet vatten och mjöl och börja bubbla efter 1-2 timmar efter) (Om du vill…
Allt började så här… Med en fontän 🙂 I veckan var jag gästlärare på Elfrida Andrégymnasiet på Gotland. Jag älskar Gotland och flera gånger de närmaste åren har jag funderat…
Ja… Vi är här igen! Askorbinsyra i vetemjöl debatten har pågått under flera år och det är en av de frågorna som dela bageri branschen som mest. Det var ett…
När våld leder till njutning och sen till gott bröd! Lilla knytaenkanelbulleskolan 🙂 Roligt! Nästan… Det en till riktigt roligt gäng jag hade på kurs i helgen igen! Allt vi…
Duktiga YH eleverna från Göteborg! Nu har jag kommit tillbaka från Göteborg med massor av inspiration och nya energi. Det är så roligt och stimulerande att undervisa mitt fantastiskt yrke…
God morgon fina Göteborg! Så här ser det ut utanför Ester Mossessons gymnasiet i Göteborg! Så fint! Idag ska vi baka surdegsbröd och massor med andra goda saker där tillsammans…