Är det bara utsidan som räknas? 
Bra fråga tycker jag! Jag är en av de som tycker att utseende av ett bröd är jätte viktigt men det för att jag vet att mina bröd är framförallt otroligt vackra på insidan först. Jag vill att utsidan ska spegla insidan och gör allt mitt bästa för att varje bröd ska stämma: Inre/yttre! 
Hur gör man ett bröd vackert på insidan? 
Det är ganska enkelt och handlar om hur man blandar sitt mjöl, salt, vatten men framförallt hur bra de är… Nu menar jag kvalitén på de! 
Jag har träffat ett helt gäng bagare och kockar de närmaste veckor och jag kom på att de flesta har absolut ingen koll på de råvarorna de gör vår/sitt dagliga bröd med! 
Konstigt nog, behöver jag aldrig förklara till en kock att, om den kycklingen eller kosan han laga sina mat rätter med har haft ett bra liv utan stress, bra och naturlig mat, har blivit slaktat med respekt och på ett human sätt: Den smakar mycket bättre! 
Däremot måste jag förklara till honom/henne att det är precis samma sak med mjöl…Jag blir så frustrerad när jag känner deras otroligt skeptiskt blick på mig… Det är dags att vakna mina vänner! 
Inte längre till kommer jag betala 1000 kr för en middag om jag känner att omsorgen är bara riktad mot maten, servisen och vinpaketet! 
Det känns hemsk att behöva skriva dessa rader och ännu hemskare behöva säga att bröd är viktigt vid matbordet! Men nu är det gjort och det känns bra! 
Nu ska jag åka till London under helgen och hälsa på några bagarkompissar. 
Trevlig helg till er!