Antagningsproven i Göteborg!
Göteborg är så vackert! I morgon ska jag till Göteborg för att granska antagningsprovet till yrkes utbildningen som konditor/bagare 2012-2013. Det är Sverige bästa konditori/bageri utbildningen och platserna är dyra….
Göteborg är så vackert! I morgon ska jag till Göteborg för att granska antagningsprovet till yrkes utbildningen som konditor/bagare 2012-2013. Det är Sverige bästa konditori/bageri utbildningen och platserna är dyra….
Under kursen kommer jag att lära er att handknåda en deg. Allt bröd kommer att jäsa på surdeg! Jäst kommer vi bara att prata om lite… Och allt bröd ni…
Nu är det officiellt! Jag kommer att sommar prata på P1:) Det är så kul och spännande! Liten surdegsbagaren som jag bara är kommer jag att få det stora äran…
Olaf Hajek vart på besök i Stockholm igår för första gången (han bor i Berlin annars). Som ni säkert redan vet har Olaf ritat alla fantastiska illustrationer i min bok…
Här kan ni tjuvtitta i nya Gourmet! I Juni numret handlar min dessertskola om en riktigt somrig klassiskt franskt tårta: Le fraisier. Har ni aldrig gjort en tårtbotten förut och…
Bröd och eld! Idag fick jag det stora äran att baka bröd hos min vän Niklas Ekstedt. Jag älskar hans mat. Den är opretentiös och riktigt jordnära… Precis som mitt…
En liten video om durum pavé! Så här ska skorpan ser ut när den är som bäst! Recept hittar ni i boken med också en variant på rågmjöl! Trevlig helg!…
En traditionellt tårbotten! Trött på att bli grundlurad med allt halvfabrikat som säljs i butikerna? Här har ni ett enkelt recept för en riktigt god tårtbotten. Känd dig fri att…