Göteborg är så vackert! 
I morgon ska jag till Göteborg för att granska antagningsprovet till yrkes utbildningen som konditor/bagare 2012-2013. Det är Sverige bästa konditori/bageri utbildningen och platserna är dyra. Flera hundra fin sorterade duktiga unga konditorer och bagare kommer att få kämpa sig till de 20 platserna som finns på Burgården! 
Det är alltså fler varje år som vill utbilda sig till min fantastiska yrke och det är jätte roligt att samtidigt som intresset växer, utbildningarna utvecklar i sitt innehåll och sätter högre krav på eleverna. 
Så i morgon smäller det! 
Varje kandidat kommer att få en skriftligt test på morgonen och sen på efter middag göra en praktiskt test: Slå upp några limpor, göra fyllt klippt vetebröd, spritsa, göra en prinsesstårta från grunden med tillhörande ros, pikering och namnskylt. För detta kommer varje kandidat få 2.5 timmar på sig!
Lycka till er alla som ska köra i morgon och onsdag! May the force be with you!