Under kursen kommer jag att lära er att handknåda en deg. 
Allt bröd kommer att jäsa på surdeg! Jäst kommer vi bara att prata om lite… 
Och allt bröd ni bakar får ni ta hem så klart! 
Det är så roligt med att göra surdegsbrödkurser! Jag kommer aldrig att tröttna på att få chansen att spendera 2 dagar med fantastisk inspirerande hemmabagare från hela landet. Jag började göra kurser för snart 2 år sedan och jag kan berätta att det har fortfarande inte varit 2 kurstillfället som har varit likadana! Ni är ju alla så himla olika och baka surdegsbröd för så många olika handledningar! Skit kul!
Nu har jag planerat ut min höst och hittade några luckor för extra kurser eftersom alla andra datum har varit fullbokade sen tidigt vår i år. Kolla här om du vill vara med och baka surdegsbröd med mig på Petite France i Kungsholmen.
I hösten fortsätter jag med mina 2 dagskurser där man känner sig ganska hjärntvättat och utmattat när man kommer ut därifrån, men kommer också börja med ett nytt upplägg på bara en dag som är lite lättare och som inte kräver lika mycket inner krafter men ändå rätt omfattande 🙂 
Jag passar på att säga att det finns totalt 3 platser kvar till de 2 sista 2 dagskurser innan sommarloven 2012 och för de som vill vara med är det bara maila till eva HÄR! Det är först i kvarn som gäller! Datum hittar ni här.