Glada och nöjda kursdeltagare! 
Just nu håller jag på att planera surdegsbrödskurserna till början på 2013. Ni är över 400 personer som har redan anmält er och det vet jag redan nu att det kommer tyvärr inte finnas plats för alla :((
Jag vill att varje kurs ska vara ett unikt tillfället och, att ni som är med, ska få ett unikt upplevelse och pga det, vill jag inte hålla mer än 2-3 kurser per månad. 
Det är ingen fabrik här och hantverket måste bevaras, även på det fronten! 
Så här går det till: 
Jag kommer att skicka ett mail till er alla som har anmält er med alla nya datum och för att ge lika mycket chans till alla att få sin plats är det ”först i kvarn” som gäller… 
Nyhet för 2013 är att jag kommer ordna några kurser på annat ort än Stockholm! Har redan en datum klart i Göteborg men skulle vilja också kunna ordna kurser i andra städer som Malmö och i Norrland. 
I Göteborg fick jag låna lokalerna av Margaretas (Marias och Alex Graves bageri i Mölndal) Tack för det! Men söker fortfarande lokaler för Malmö, Umeå, Örebro och Östersund… Någon tips? Jag behöver bara ett stort bord och ett stenugn… Och mjöl salt och vatten så klart 🙂 
Har du ett bageri i en av de där städerna och är villig att låna ut bageriet under 2 eftermiddagar kan jag passar på och och orda till exempel en surdegsbröd eller dessert eller annat kurs till din personal som ”tack”!  
Det är bara att maila: HÄR