Det är en ny brödpassionsblogg på gång! Så roligt att Brödpassion ska få en nytt skin efter nu snart 6 år av ett spännande liv 🙂 En blogg lever faktiskt. Den lever genom mig som matar den med massor med tankar, recept och filmer men framförallt genom er alla läsare som har engagerat er i alla diskussioner, debatter och ta sig tid att kommentera med era kloka åsikter! Det är ni alla där ute som gjorde Brödpassion bloggen så framgångsrik som den är och som hjälpte mig att sätta igång en rörelse som verkligen påverkar alla aktörer inom alla område som diskuteras på Bloggen! Nu är vi här! 850 inlägg, 3,5 miljoner besökare efter 19500 kommentarer efter!
Bloggen kommer att vara ner under någon vecka med ”under konstruktion” men kommer tillbaka vackert och spännande för nya äventyr i bloggsfären!
Vi ses HÄR snart igen!
Sébastien