Nu är det varmt och gott! Sommaren har kommit (i Stockholm i alla fall…) och det innebär för min del lite ledighet. Jag brukar säga att jag inte jobbar men lever istället. Jag lever mitt liv och gör saker utan att tänka om det är jobb eller privat. Det är visst skönt men kan erkänna att det är lite tungt ibland. Alla behöver lite anderum, små stunder med lugn och ro där ingen kan bedöma eller ge ett åsikt, och det gör även den lilla franske bagaren 🙂
Hösten lär vara rätt intensiv med en bra mängd jätte stora utmaningar! Bloggande har redan minskat som ni märkte det, inte för att jag inte har lust längre men mer för att det mesta av det jag gör nu kan/vill inte riktigt berätta. I hösten smäller det och det kommer att bli riktigt kul att dela med mig av mina hysteriska men fantastiska dagar (degar).
Jag önskar er en fantastiskt sommar laddat med goda bröd, bullar och bakverk och kommer troligtvis tillbaka här på bloggen i mitten på augusti!
Ha det gott!