Igår gjorde jag klart en film om surdegsbröd som jag hade projekterat sedan flera år tillbaka men hade tyvärr inte riktigt kompetensen att göra själv… Den heter: ”Världens godaste surdegsbröd på mindre än 6 minuter”! Ha ha ha! Det slår jästbolagets och kungsörnen med hästlängder 🙂 
Stort tack till Cervera som hjälpte mig att finansiera det och fixade åt mig ett grymt team av fotografer, regissör och AD. 
Här är resultatet!
Filmen ska klippas nu och räknas vara klart tills nästa vecka! Stay tuned! 
Nu åker jag iväg till Gärdet för att spela in första avsnitt av Dessert Mästarna. Programmet är det svenska versionen av ”Master Chef: Just desserts” som gick för tredje säsong i USA. 12 yrkes konditor kommer att tävla om vem är Sveriges skickligaste konditor… Spännande 🙂 I jury/programledning sitter Stefano Catenacci, Magnus Johansson och Roy Fares tillsammans med mig. Idag kör vi igång och det kommer att bli skit kul att få träffa alla deltagare!