Ha ha 🙂 
Det hĂ€nder sĂ„ himla mycket roligt och spĂ€nnande för mig just nu! Det mesta kan jag tyvĂ€rr inte berĂ€tta Ă€nnu men jag lovar att ni, alla som lĂ€ser bloggen kommer att fĂ„ veta allt först. 
Jag kanske skriver idag av det jag kan berĂ€tta 🙂 Min bok ”den franske bagare” Ă€r nu köpt av ett amerikanskt förlag och kommer att översĂ€ttas & slĂ€ppas i USA (och troligtvis i andra engelskt talande lĂ€nder) under hösten 2013. Det Ă€r vĂ€ldigt ovanligt att en bok skrivit pĂ„ Svenska översĂ€ttas till engelska ska ni veta! Vilket fantastiskt möjlighet för mig att sprida mitt kĂ€rlek för mitt yrke pĂ„ andra sidan Atlanten! 
Ett till ”officiellt” besked jag fick i veckan Ă€r att jag sĂ€tter igĂ„ng en bok nummer 2. Jag kan redan sĂ€ga att det blir inte en ”franske bagare” nummer 2 utan ett helt annat typ av bok den gĂ„ngen! Visst kommer den handlar om bröd och dessert men pĂ„ ett helt nytt sĂ€tt… Jag har jobbat pĂ„ det under snart 1 Ă„r nu och jag ser fram emot att kunna berĂ€tta mer om den snart! 
Ni som har min bok har sĂ€kert förstĂ„tt att jag Ă€lskar illustrationer och att uttrycka kĂ€nslor och berĂ€tta historier genom att rita. För nĂ€sta boken kommer illustrationer har ett centralt roll och jag söker en duktigt illustratör som brinner för sin konst och tycker att det vore kul att samarbeta med mig pĂ„ en bokprojekt. Är du (eller kĂ€nner du…) illustratör och blev nyfiken Ă€r du vĂ€lkommen att kontakta mig hĂ€r! 
Ritningarna till mitt nĂ€sta hem (lĂ€s bageri!) Ă€r nu klara och det Ă€r sĂ„ spĂ€nnande! Gud vad jag lĂ€ngtar till att ha en varm ugn som vĂ€ntar pĂ„ mig pĂ„ morgonen och hundra-tal fina limpor bĂ€ddade i linnedukar ! 
Öppningen Ă€r planerat till augusti… SĂ„ lite tĂ„lamod mĂ„ste jag ha sĂ„ lĂ€nge och istĂ€llet bakar jag hos andra bagare! Inte sĂ„ tokigt det eller 🙂 
NĂ€sta vecka Ă„ker jag till Östersund och baka/hĂ„lla kurs pĂ„ Klövsjö bageri (onsdag och torsdag) och sen Ă„ker till Göteborg och gör likadant hos bĂ€sta Maria Grave pĂ„ Margaretas (lördag och söndag). 
En spĂ€nnande vecka framför mig alltsĂ„…