Ha ha 🙂 
Det händer så himla mycket roligt och spännande för mig just nu! Det mesta kan jag tyvärr inte berätta ännu men jag lovar att ni, alla som läser bloggen kommer att få veta allt först. 
Jag kanske skriver idag av det jag kan berätta 🙂 Min bok ”den franske bagare” är nu köpt av ett amerikanskt förlag och kommer att översättas & släppas i USA (och troligtvis i andra engelskt talande länder) under hösten 2013. Det är väldigt ovanligt att en bok skrivit på Svenska översättas till engelska ska ni veta! Vilket fantastiskt möjlighet för mig att sprida mitt kärlek för mitt yrke på andra sidan Atlanten! 
Ett till ”officiellt” besked jag fick i veckan är att jag sätter igång en bok nummer 2. Jag kan redan säga att det blir inte en ”franske bagare” nummer 2 utan ett helt annat typ av bok den gången! Visst kommer den handlar om bröd och dessert men på ett helt nytt sätt… Jag har jobbat på det under snart 1 år nu och jag ser fram emot att kunna berätta mer om den snart! 
Ni som har min bok har säkert förstått att jag älskar illustrationer och att uttrycka känslor och berätta historier genom att rita. För nästa boken kommer illustrationer har ett centralt roll och jag söker en duktigt illustratör som brinner för sin konst och tycker att det vore kul att samarbeta med mig på en bokprojekt. Är du (eller känner du…) illustratör och blev nyfiken är du välkommen att kontakta mig här! 
Ritningarna till mitt nästa hem (läs bageri!) är nu klara och det är så spännande! Gud vad jag längtar till att ha en varm ugn som väntar på mig på morgonen och hundra-tal fina limpor bäddade i linnedukar ! 
Öppningen är planerat till augusti… Så lite tålamod måste jag ha så länge och istället bakar jag hos andra bagare! Inte så tokigt det eller 🙂 
Nästa vecka åker jag till Östersund och baka/hålla kurs på Klövsjö bageri (onsdag och torsdag) och sen åker till Göteborg och gör likadant hos bästa Maria Grave på Margaretas (lördag och söndag). 
En spännande vecka framför mig alltså…