Jippi! Efter att ha vunnit priset som årets bästa brödbok och årets bästa form/bild kan jag stolt berätta att min bok ”den franske bagaren” är nu nominera till kokböckernas världpriset: Gourmand Award i 2 olika kategorier, bland annat världens bästa kokbok. Jag vet att det låter väl överdrivet stort… Nominerade till världens bästa, lilla jag :)) Hahahaha. Hur som helst, priset kommer att delas ut på bokmässan i Paris den 23 februari på Le caroussel du Louvres.
För att fira ska jag göra i samarbete med Åhlens en boksignerings kväll nästa tisdag. Kvällen är egentligen bara för Åhlens medlemmar men jag fick dispens för er alla som läser bloggen att få komma ändå om ni inte är det! Kul 🙂
Så ni alla som vill smaka på goda bitar ur min bok och kanske köpa med sig en signerade exemplar på speciell pris är ni välkomna på Åhlens Östermalmstorg tisdagen den 18 december från kl 18 till kl 20.