Och så började min dag på en av Göteborgs bästa bageri! 
Dag 2 på den stora bokmässan i Göteborg! Helt galet är det och så mycket folk… Jag har försökt göra det jag var där att göra: PR för min bok ”Den Franske Bagaren” och samtidigt ta massor med bilder så ni, alla som läser kan vara med lite gran! 
Fanny bakade några av de bröd jag skulle servera till min ”fransk frukost” och fixade en fantastik smör från Vallmobaken. Baguetter och croissanter bakades av Maria Graves från Margaretas. Tack för allt hjälp! 
Från Vänster: Moderatorn Tomas Tengby, bagaren jag, Lina Wijk från Bonnier och världens bästa redaktör Hanna Jacobsson. Morgon pigga och glada som vanligt men inte så villiga att vara med på bilden… Som vanligt 🙂 
Vi serverade en jätte trevligt frukost till alla våra gäster och kolla vem kom förbi! En av Sveriges bästa mjölnare… Anders från Wästgötarna! Det var super kul att snacka hållbart odling och mjöl med honom! 
SÅ klart ska det vara gott bröd och smör också bredvid min bok 🙂 
Med en av mina kock-idol: Fredrik Ericsson! Vi åt en sill-lunch tillsammans idag och han fick höra en hel del om bröd! Fredrik är en av Sveriges viktigaste kockar eftersom han jobbar aktivt tillsammans våran landsbygdminister Eskil Erlandssons stor projekt: ”Det nya matlandet”… Det är mycket kvar att göra tycker vi både och man kommer inte att göra Sverige till en av världens bästa matland utan att granska ordentligt brödet och återuppleva hantverket! 
Och kolla där!!! Värsta överraskningen väntade på mig idag på Mässan… Min bok är nominerade till Årets bästa bok ”bäst alla kategorier” av MåltidsAkademin!!! Vilken grej! 
En stolt bagare! Tack Justine, Hanna, Calle och ni alla andra som har jobbat så hårt med boken! Nu gäller det att ta hem priset 🙂 Svaret får vi den 26 oktober! 
Dagen var fullspäckat med olika uppdrag. Stora kockscenen, boksigneringen, föreläsningar, interviewer Etc… Här var det på Bonniers egen monter! 
Och boksigneringen som följde… 
Kolla vem var det som verkligen ÄLSKADE min lillebrors Damiens Macarong på mjölkchoklad och passionfrukt 🙂 
Och det gjorde Sigrid med! Hennes egna ord var att hon hade aldrig ätit en sådan SÅ GOD Macarong!
Roy Fares och jag gjorde ett symboliskt: Vi röstade på varandras böcker på priset om årets bästa dessertbok 🙂 
Jag vet att detta är riktigt barnsligt men jag kunde inte låta blir att… 
Hahahaha! Skit kul 🙂 
Vilket fantastiskt dag! Aldrig i mitt liv har jag fått så många varma kramar och så mycket berömd! Jag är genom lycklig <3 p="p">

Det endaste som saknades idag var mina underbara barn och min finaste Malin…