Hej alla fina och kära läsare!
Jag kommer förbi bloggen en liten stund och sätter igång en liten roligt tävling 🙂 Min ”skrivkramp” börjar släppa lite och det kommer att blir super kul att få komma igång med skrivandet igen! Jag har så himla mycket att berätta!
Idag var jag i mina nya lokaler på Karlavägen och det verkar som att vi kommer att kunna öppna i augusti som planerat!!! Så himla kul så det är inte klokt! Ugnen håller på att byggas i Strasbourg, tyget  till mina korgar sys och den 200 liters stora degtråg är på tork!
För att fira har jag planerat några extra kurser till hösten i Stockholm och sätter igång en liten tävling!

Att vinna:
Första priset är en helg med mig på mitt nya stället… Man får alltså välja att få börja med mig eller lite senare 🙂 Och själv klart sluta med mig eller lite tidigare 🙂  Det ingår lyxig frukost och en god lunch… Eller en god lunch och en god middag… Både dagarna! Hur som helst lovar jag att den som vinner inte kommer att vara hungrig men istället troligtvis lite trött och lycklig efter helgen 🙂

Andra priset är en plats till en av mina surdegsbrödkurser för hemmabagare… Datumet hittar ni under rubriken ”kurser i Stockholm” och några platser finns det kvar.

Tredje priset är en bok ”Den franske bagaren” med en liten kråka i så klart…

När jag var på Gotland för några veckor sedan, träffade jag den fantastiska Thomas som driver Stenhuse Gård på Gotland.

FRÅGAN: Vad säger jag till honom på den bilden?

Rätt svar vinner första priset.
Roligaste svar vinner andra priset.
Korkigaste svar vinner tredje priset.

Det känns svårt men inte så svårt om man tänker lite 🙂

Lycka till!