Le mille-feuilles är först på listan! 
Just det!! Jag glömde berätta om att jag hat börjat jobba med tidningen Gourmet på en serie som heter Gourmetskolan. I varje nummer av gourmet kommer jag under hela sommaren dela med mig av några riktigt franska klassiker. Recept är pedagogiskt förklarat utan att dumförklara alla fina Gourmetläsare 🙂 
Vi fixade step by step processbilder för att minska chanserna att misslycka!
Et voilà! april nummer finns fortfarande ute… De gjorde en liten film om tidningen också, jag tycker att det är ett roligt sätt att göra marknadsföring med Youtube! 

Sverige Bagare & Konditorer AB har fixat en Facebook ”page” så för dig som håller dig informerat över det som pågår i branschen är det rätt läge att ”gilla” sidan 🙂 
Aktuellt på SBKs sidan är en liten debatt mellan Peter Larsson, VD för Delicato, några elever, några bagare och mig om hur mycket man ska låta industri involvera sig i konditori/bageri utbildningar… Diskussionen hittar du här
Jag sätter igång en liten tävling 🙂 
Gissa vilken dessert är med Gourmetskolan i maj nummer? 
Första som svarar rätt vinner en signerat bok min 🙂 
Lycka till!