Hej på er alla gårdagens deltagare till årets sista surdegsbrödskurs…Eller?? 
Ni är så många som har anmält sig på en 2 dagars surdegsbrödkurs för hemma bagare… Det kommer in mellan 20 och 30 nya anmälningar varje dag och jag är hemskt ledsen att jag inte har hunnit svara till alla med det vanliga tråkiga: Tyvärr är alla kurser fullbokade bal bla bla HHHHAAAAAAA(skrik)!!! Jag gör max 3 kurser varje månad med 8-10 personer vid varje tillfället och ni är i dagens läge mer än 800 som har anmält sig! Vad ska jag göra? Jag vill inte att det ska vara en ”kurs fabrik” med kurser på löpande band. Jag vill göra som jag har alltid gjort,: Kvalité… Alltså göra varje kurs till en unik tillfället och anpassa det hela efter gruppen. 
Just nu planera jag nästa år och ni som har anmällt er kommer att få på söndagkväll kl 20 ett mail med olika nya datum för 2013. Jag använder mig av ett nytt webbaserat bokningssystem som heter ”din kurs.se” som troligtvis kommer att göra mitt liv lite enklare och administrationen kring själva kurserna inte lika tungt.
Petite France kommer att vara stängt under jul och nyår och jag fick lov att låna bageriet för att göra en alldeles sista kurs för 2012 så det gäller där med att passa på! 
För er som får mail i morgon kommer det handla om att vara snabba med anmälningar och att fylla i info blanketten… 
Annat roligt är att jag kommer anordna några kurser på andra städer än Stockholm. Göteborg den 26-27:e januari är redan packat och klart sen ett tag men kan nu berätta att jag har planerat klart några till kurser på Järvsö, Lund, Jönköping och Östersund. Ni som har anmält er i dessa städer kommer också att få mail snart.

Här får ni träffa min nya idol: Werner, 92 år gammal! 
Han var med hela 2 dagar, stod upp och klagade inte en ända gång! Han har bakat bröd i hela sitt liv och var sugen på att lära sig lite mer 🙂 Helt underbart! Heja Werner! 
Han bakade en nästan 3 kilos bröd och knådade den helt själv med sina bara händer! Respekt!