Det blev en till fantastiskt vecka för mig… 
Jag har bakat och bakat, men där är det ingen nyhet 🙂 Gjorde olika kurser och föreläsningar, Ingen nytt där eller! Signerade massor med böcker… En helt enkelt ”vanlig” vecka 🙂 Det som är lite ovanligt är att jag spelade in en pilot för en TV program, min egen TV program! Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att en TV kanal fastnar på den och vill köpa den till hösten 2013. Det jag kan redan berätta är att det kommer handlar om mat, mjöl, råvaror, kärlek, passion, människor, landskap, jord, sten, vind, politik, barn, vuxna, djur, idioter, filosofi…Men framför allt BRÖD. Gott och hälsosamt bröd i centrum! 
Just det… Jag var på vernissage också på Söder. 
Känner någon igen vedugnen jag stå framför? Tack Manfred att vi fick låna bageriet! Bilden hör till en konstprojekt inspirerade av en bildserie August Sander gjorde på 20 talet i Tyskland. Fotografen/konstnären heter Iris Alexandrov. 
Det blev ett artikel om min bok i friluftslivs tidningen. Kul att Tarik dök upp på bokmässan och fick vara med! 
Mina barn bakade en ”julbröd” utan vört… Den kommer att passa perfekt till det goda maten vi kommer att äta i morgon kväll! 
Jag återkommer under veckan med Årets inlägg som sammanfattar allt som har hänt under 2012!! Den kommer att vara den största någonsin tanken på allt som har hänt mig i år… 
Jag önskar er alla en underbart jul och skickar mina varmaste kramar till er alla!