• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

Blogg

Surdegsbröd ute i Skärgården och några tips!

Surdegar…Surdegar…Surdegar!!! Varje gång jag kommer till ett nytt bageri ser det ut så här! Olika surdegar av olika färg och olika modeler… Vad har de gemensamt? Att de mår illa…

oktober 18, 2012
Läs mer

Årets konditor 2012!

Cissi är årets konditor 2012!  Som ni visste redan säkert var det 10 års jubileums för chokladfestivalen på Nordiska Museet före helgen. Vid det tillfället koras som varje år den…

Läs mer

Och vinnarna är…

En liten höstig bild 🙂  Nu är tävlingen avslutade! Tack ni alla som var med. Jag vet att frågorna var ganska svåra och jag tror inte att tidigare förut har…

Läs mer

Les goda bullar på TV4…

Söndagens teman på Nyhetsmorgon var BULLAR!   Första bullen var en saffranknytt med pistasche och korinter.  Saffranknytt med pistach och korinter Jag använder alltid inlagt saffran som har marinerat i Cognac…

oktober 15, 2012
Läs mer

Lite nyhet och några länkar!

Tävlingen går för fullt! Det är riktigt roligt att läsa allas tävlingsbidrag 🙂De senaste veckor har det varit extremt mycket att göra… Många kurser av olika slag, föreläsningar etc… Jag…

oktober 12, 2012
Läs mer

En ny tävling…

Jag är hemskt ledsen att min senaste tävling gick åt skogen! Jag kunde helt enkelt inte utse någon vinnare…  De fina priserna jag hade lottat ut sist finns fortfarande kvar…

oktober 9, 2012
Läs mer

I brödets namn!

Vad heter du fina brödet? Sverigebröd, urbröd, glad-degsbröd, kärleksbröd, T.O.K bröd, blygbröd, helbröd, lyckobröd, jäsbröd, hedersbröd, ärligbröd, själbröd, passionbröd, bara bröd, ekosur, konstbröd, rentbröd, rusgedbröd, äkta syrat bröd, nakenbröd, vivainbröd,…

oktober 3, 2012
Läs mer

Är surdegen döende! Ska vi tävla om det?

”Varje bröd jag bakar har kärlek som huvudingrediens” Surdegsbröd med jäst och bakat på industrimjöl laddat med tillsatser, fusksurdeg på burk i kyldisken, surdeg i pulver man bara tillsätter, levainbrödet…

oktober 2, 2012
Läs mer
  • «
  • 1
  • …
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • …
  • 92
  • »

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB