Cissi är årets konditor 2012! 
Som ni visste redan säkert var det 10 års jubileums för chokladfestivalen på Nordiska Museet före helgen. Vid det tillfället koras som varje år den nu renommerade Årets konditor tävlingen som är lite av en konditori SM… Jag var där hela dagen och tittade på alla deltagare: Skit kul faktiskt och intressant. 
Det blev inte så stor spänning eftersom den där tjejen kunde redan rätt tidigt under tävlingsdagen pekas som vinnare! Inte att de andra som tävlade mot henne var dåliga men bara för att hon surfade sig genom det hela med panache och skicklighet. 
I år fick deltagarna doppa praliner. Det gäller att ha koll på bubblorna 🙂 
Det var riktigt mycket folk redan tidigt på morgonen! 
Kolla! Snacka om överkvalificerade arbetskraft…

Jag fick chansen att få smaka på alla tårtor från Årets konditor och det var inte mindre än självaste OS guldmedaljör Mattias (Tösse) som fick skära medan Gustav (Delicato) sprang fram och tillbaka med tallrikarna. Lite som det ska på något sätt…Bra utdelning av uppgifterna: Hantverket gör det riktiga jobbet och industri som går omkring och gör bara luft 🙂 
Så här såg det ut och Cecilias tårta (längst upp) var verkligen den bästa! 
Stort grattis till er alla som tävlade och ändå kom fram till finalen och ännu större grattis till Cissi som tog hem Årets konditor priset 2012.