• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

Blogg

Top 10: Vad har vi kvar från gamla Salzer!

Plats nummer 9: Lamporna Det fanns 40 stycken lampor i två olika modeller. Dem var jätte fina men vi var tvungna att ta bort ganska många för att bygga bageriet!…

oktober 11, 2009
Läs mer

Det blir brioche ”ponpon” imorgon

Jag har bakat briocher till Melker idag, så passade jag på att baka till mig själv (menar butiken) Jag valde att göra ponpon formen för att den är min favorit….

oktober 8, 2009
Läs mer

gott o blandat!

Vitlöksbröd Galette eller pithivier: smördeg fylld med mandelkräm. Hansi är ett litet Munster från Strasbourg våtbehandlat i marc de gewurstraminer I morgon kommer att baka ett bröd med tapenade och…

oktober 6, 2009
Läs mer

Top 10: Vad har vi kvar från gamla Salzer!

I listan, vad vi har kvar från gamla Salzer….. En köttslag som användes till de berömda Wienerschnitzlarna! Den har blivit en smörslag istället! Varför hittar man bara margarin i stora…

oktober 1, 2009
Läs mer

Mille-feuilles: le pourquoi du comment!

Det finns fyra olika kategori degar när man bakar franska bullar (kallas för viennoiserie): -Pâte feuillettée (smördeg) -Pâte levée (brioche, pain de mie, vetedeg) -Pâte sablée (mördeg) -Pâte levée/feuillettée (croissant)…

september 27, 2009
Läs mer

Veckans ost

Valençay! Vilken fantastiskt getost! Kommer från lilla staden Levroux i Berry distrikten. Pyramide formade efter stadens kyrktorn. Kanske gillar du: Tävlingen fortsätter… Pommes Salardaises och veckans vinnare! Det goda Gutekornet…

september 26, 2009
Läs mer

Mille-feuilles

Fluffig smördeg, vanilj crème toppade med fondant! Ett enkelt kombination, men f.. vad gott det blir! Avis aux amateurs…. Kanske gillar du: Le Mille-Feuilles! Mille-feuilles: le pourquoi du comment! Rätt…

Läs mer

Bröd lyckan!

Visst blir man lycklig när man tar ut 30 st sådana här fina pavé från stenugnen! Som bagare, är man konstant bedömd av sina egna produkter ….Ett fel steg och…

september 22, 2009
Läs mer
  • «
  • 1
  • …
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • »

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok