Vilken succé det blev före helgen under Smaka på stockholm! Vi hade byggt ett bageri mitt på Kungsträdgården och där bakade 22 av dem bästa bagare vi har i Sverige (Det finns ju flera än 22 men tyvärr gick det inte att vara fler för första upplaga…)

Nu är i alla fall VÅR Brödmanifest lanserat och om ni vill stödja oss är det bara att gå på www.brodmanifest.se och skriva under!

Brödmanifest påse smaka

Det där texten stod på våra påsar under Smaka på Stockholm!

IMG_3447

Och vi hade fixat super fina tröjor med brödmanifest loggan på!

Jag lovar att nu sätta igång bloggen igen, vara duktigare att dela med mig av allt fantastiskt roligt som händer i bageriSverige och dela med mig av mina bästa tips o recept här på bloggen! Det blir en hel del föreläsningar, kurser och event under sommaren/hösten som jag kommer att berätta mer om nästa veckan! Så stay tuned och glöm inte att skriva under Brödmanifest!!!