Jag var i Åre och fick den stora äran att få prata om bröd, men på ett kanske annorlunda sätt än vad jag gjorde tidigare! Vanligtvis, när jag prata inför folk brukar jag håller mig till att inspirera och inte göra för mycket ”brödpolitik”. Jag tror på att om de som lyssnar på mig blir bara sugna på stanna i en butik och köpa tillsatsfri mjöl på vägen hem och sätta igång en deg då, känner jag att jag har lyckas! Jag är inte så säkert på att jag har lyckas den gången men istället fick jag en hel del viktiga saker sagda! vete_ranka_2.lebakbokOrkar ni titta till slutet då får ni en liten godis i form av en brödorgasm på scenen 🙂

Stort tack till Robin Enström och Olaf Hajek, mina illustratörer för alla fantastiska målningar ni har gjort åt mig och som illustrerar så fint det jag säger o tycker!