Smaka

Ja… Vad gör du nu Sébastien? Detta är frågan alla frågar mig strax efter: Hur mår du?

Nu när du inte är på Broms och när boken är färdig… Vad ska du göra? Svårt fråga att svara på när jag själv känner att jag har så himla mycket att göra hela tiden! Tyvärr är det så här att det mesta jag gör just nu går inte att prata om. Lite konstig för mig som är van att baka och jobba på ett helt öppet sätt… Men så är det 🙂

Av det jag kan faktiskt berätta finns det en massa med föreläsningar, undervisningar, resor, brödkurser, utbildningar, boksigneringar, TV inspelningar, forskningsarbete mm… Sommaren och hösten är redan full packat med en massa roliga grejer! Som jag brukar säga till de som tycker att jag jobbar mycket: Jag jobbar inte! Jag lever. Detta är mitt liv och eftersom jag har chansen att jobba med det jag brinner så himla mycket om, känns inte som att jag behöver avgränsa det som är jobb till det som är liv.

Må gott alla mina vänner och njut av solen!