I den nya nummer av tidningen BREAD finns det ett engagerad intervju av lilla jag… 
Ett fantastiskt arbete av Jarkko laine! Tidningen är genomgående såå intressant… Alltså ingen reklam, ingen dubbelmoral och ingen bull shit! Ladda ner ditt exemplar av tidningen BREAD här. Och blir inspirerad av fantastiska bagare som Amerikanen Mike Zakowski och chinesiskt hemma bagaren Ying Shi.
Ett mycket väl gjort inlägg om hur man kommer igång med sin surdeg också ingår i detta nummer. 
Surdegsbrödrevolutionen fortsätter! Man tror att det pågår bara i Sverige men så är det inte! Världen runt arbetar 1000 tal fantastiska bagare, bonde, mjölnare, forskare, dietist, läkare, journalister… mm för att återuppliva ”det äkta brödet” i vårt samhälle. 
Fler och fler vettiga och framförallt oberoende studier poppar ut och bekräfta det vi alla surdegsbagare och förespråkare av ren mat har kämpat för alla år. 
Fler och fler börja äntligen inse att vi har bara förstört brödet (och mycket annat!) genom att industrialisera tillverkningen. 
Alla tillsatser, våldsam knådning, industrijäst, dålig kvalité på spannmålen har gjort bröd till ett farlig livsmedel idag! 
Kommer ni ihåg, ni som skrattade åt mig de senaste åren och inte tog på allvar det jag berättade för er? 
Ni som försvara ett självdestruktivt koncept kring vår viktigaste livsmedel baserat på dåliga mjöl laddat med ascorbinsyra, amylaser och tillsats gluten! 
Ni som förespråka intensivt knådning och snabba jäsning! 
Jepp… Det vänder sig nu, så häng med eller brinn i en tillsats helvete… Eller mindre dramatiskt, byt yrke och låt de som verkligen brinner för äkta bröd göra det vi älska som mest! BAKA MED KÄRLEK OCH FÖR KÄRLEKENS SKULL!