Här är framtiden!

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter 3 intensiva dagar på Burgårdens utbildnings centrum i Göteborg. Där utbildas framtidens konditorer och bagare från hela landet.
Som jag har berättat tidigare, jag är inte riktigt nöjd med hur utbildningarna går till just nu. Mitt besök till Göteborg kunde bara bekräfta mina åsikter.
Il y a du pain sur la planche… Som man brukar säga på Franska.

Mycket glädje i luften!
Men mycket fokus också! 
Fina surdegscroissant på gång. 

Team work…
Super fina pain au chocolat gjorde eleverna faktiskt!
Röntgen av en baguette…
Mmmmm 🙂 

Tack till alla råd jag fick från mina läsare, träffade jag en hel del super duktiga bagare och konditorer under mina dagar i Göteborg. Och, juste, en hel del pajasar var det med…Men de behöver vi inte ens prata om!

Baka Stenugnsbageri är Göteborgs nyaste tillskott! 

Tack Anna-Lena att jag fick komma till er. Jag blev otroligt mycket inspirerat av dina fina elever!
Tack ni alla som var med på kursen. Jag har höga förväntningar med er! Nu har ni sett hur lycklig man kan vara efter 20 år som kompromisslös konditor och bagare. Gör mig stolt och vägra använda mixar, pulver och halva fabrikat produkter!
Det är ni som styr nu!
Det är ni som är framtidens!