Damien med mig på Sveriges Bästa Bords 20 Års festen på Operakällaren.

Trots vi jobbar ihop och spenderar otroligt mycket tid tillsammans är vi inte så ofta båda två på bild… Kan det vara att det är jag som fotograferar alltid?

Som sagt var vi på SBB (Sveriges Bästa Bord) 20 års jubileum på OpéraKällaren för att vi blev utnämnda till Konditori med guldkant. Det är 8 konditorier i hela Sverige och det känns kul att vara med!

Stefano Catenacci ordnade festen tills det minsta detaljen, precis som vanligt. Maten som serverades på buffén var hur bra som helst! Dagens bästa skulle jag kunna säga!
På scenen stod en hel del gamla gubbar från olika företag och organisationer som bara pratade och pratade och pratade…. Till slut lyssnade ingen på de och det hela blev ganska komiskt.

Många pratar fortfarande om artikeln som skrevs i DN när vi vann Gulddraken. I den står att jag är skitsur på Jan Hedh och många undrar säkert varför. Nu var vi i samma rum och det var jobbigt att känna att alla tittade på oss två och väntade på att vi skulle börja bråka!
Som ni redan vet brukar jag alltid säga vad jag tycker och inte är alls konflikträdd.
Men, det kändes inte som rätt tillfälle för att gå till honom och fråga om han ville veta varför jag var skitsur!
Jag vet inte, han kanske inte bryr sig alls över vad jag tycker och säger, en liten Fransman som jag!

Hur som helst, jag är fortfarande sur på honom, och kommer att vara det så länge han finns på Finax mjöl paket och förödmjuka oss, bagare som jobbar hårt för att höja status för våran underbara yrke och försöker få bort onödiga tillsatser som finns i alla mjöl.

De flesta hantverksbagare och hemma bagare bakar bröd idag med precis samma mjöl som Pågen eller Skogaholms, utan att veta om det! Det är helt sjukt tycker jag och han var en av de som har bidragit till att det är så idag.

Time change säger jag, och ni alla som är rädda för förändringar och vill bromsa eller försöker trampa ner på revolutionen som sker nu kommer att få det tufft snart kan jag lova!
Det är ni, bagare och ni konsumenter som bestämmer och ni alla kan påverka över hur bröd Sverige kommer att se ut i framtiden.