Visst är det fantastiskt när man bakar med bra mjöl… Man känner sig hel! 
Det kommer att ta tid för att få alla ”riktiga” bagare(nu menar jag inte illa med ”riktiga” men dvs bagare som blanda sina egna degar, jäser de och bakar de…) att förstår hur viktigt är kvalitén på mjölet i bröd! Det låter helt galet men tyvärr är det så att fortfarande de flesta inte riktigt förstår eller vill förstår hur viktigt det är. 
Gårdagens After Work med Bageriförbundet Stockhom (SBK) bjöd på både intressanta (och de som var intressanta var verkligen det) och förbanna mig helt orealistiska samtal! Ursäkta min franska nu men  bland alla som finns är det några riktiga idioter som blanda vatten, mjöl och salt (och tyvärr massa annat) i vår fina land! 
Jag har sagt det 1000 gånger och säger det igen: Man kan inte baka bra bröd med dåligt mjöl! Och man kan inte kalla sig för bra bagare om man bakar med industrimjöl laddat med industriella tillsatser! Det har visst fungerat fram tills nu men hur länge till tror ni att ni ska lura era kunder? 
Vill du byta mjöl och börja baka med bra mjöl utan massor med tillsatser? Behöver du hjälp eller råd med det, hjälper jag gärna till! Inga villkor, inga pengar och inga snack… Bara bra deg på bakbordet! Ni vet vart jag finns, det är bara att ringa!