Tredje Gulddraken i rad…
I mina galnaste drömmar hade jag inte ha kunnat förbereda mig för detta! 
20 år av mitt arbetsliv som bara koncentreras sig i en magisk helt sjuk känsla! 
Man vågar satsa, tror på sig själv, tror på andra och sen kör man bara, huvudet först.
Det var mycket av det som det handlade om igår, på DN’s Gulddrakens galan. Catenacci bröderna som satsar stort med Nobis Hotel, Råkultur som helt plötsligt ger tillbaka sin status till det japanska köket som har blivit misshandlat i så många år och Godot som hyllas samtidigt som det franska ”jordnära” köket. 
Jag är så tacksam, med hjälpen av Gulddraken, ni gav mig en röst och låter mig talar ut om hur läget egentligen är idag. Jag kanske låter hård och lite rå ibland men tyvärr passivitet har gjort sitt i så många år och skadat så mycket mitt underbara yrke! 
Vi måste byta våran surfingbräda mot ett stort fett kryssningsbåt… Stabilt och tryggt. 
Tack ni som ger oss stöd (ni vet vilka ni är och de flesta är på brödpassions forum) 
Och ledsen ni som får lida lite idag av (för) mycket ärligheten från min sida… 
Vive la revolution, vive le bon pain!