resa

Här är det en bild som är ganska representativt av hur mitt år 2014 har varit… Det blev en massa med resor runt om hela landet! Inte att jag är stolt att resa så mycket men vilka fantastiska människor jag har fått chansen att träffa! Och året inte är slut ännu 🙂 Snart ska jag till Vänersborg, Åre, Uddevalla, Halmstad, Östersund, Göteborg, Kristianstad… Så himla mycket spännande grejer på gång just nu i mitt bagareliv! Surdegsbrödrevolutionen fortsätter och sprids som aldrig för!

Ni som tycker om tävlingar kan redan avslöja att det blir ett jätte rolig tävling när jag kommer tillbaka från USA… Att vinna: En original illustration av Robin Enström från min nya bok ”Le Bakbok”! Nej, jag skojar inte! Så förbered era tävlingsinstinkter och stay tuned!

Kolla gärna en liten film som Fantastiska Robin gjorde om min bok! Grymmaste illustratör alltså!