Med Carina Brydling, Sigrid Bárány och bästa Håkan Larsson, matpanelen som svarade på frågor från Recept.nu läsare.
Det var Mitt Kök mässan i helgen… Helt galna dagar har det varit verkligen! Jag var med och gjorde några ”uppträdande” på Bonnier Faktas kökscen i samband med min bok ”den franske bagaren”. 
Riktigt kul! Jag gjorde lite olika saker vid varje tillfället som till exempel choklad éclair, tarteletter, madeleine kakor och själv klart bakade jag surdegsbröd till alla. Det var riktigt tufft att baka på en mässa med allt stress som finns in i luften men jag fick till det riktigt bra och blev riktigt nöjd med mina surdegsbröd. 
Som tur fanns det ett litet stenugn som jag kunde låna… 
av Helene Johansson som också var där för att sälja hennes böcker. 
Jag fick chansen att träffa igen Paulo Roberto. Fan vad han är skönt! Han och jag snackade om massor, bland annat LCHF och ni kan tänka er att vi kom överens på det ämnet 🙂 
Med Linda Lomelino på Bonnier Monter. 
Linda Lomelino är känd för hennes fantastiskt blogg call me cupcake. Hon var också med för att presentera hennes bok ”Lomelino’s tårtor” som släptes i år och by the way vann pris som årets bästa bok om söta saker. Hon är otroligt begåvad och de tårtorna jag fick smacka av henne var verkligen super goda. Hon har konsten att få en tårtbotten att stå för sig själv, saftigt, som bara smälter i munnen i stället för någon slags tragiskt torrt upplevelse man döljer med massor med sockerlag och tjocka lager smörkräm… En helt sjukt grej är att hon hade försökt under flera år att komma in på en konditor utbildning men inte fick komma in på grund av att hon hade för höga betyg… I stället lärde hon sig av sig själv och kolla nu hur duktigt hon har blivit! Det är helt absurd bara…
Och den alldeles bästa av alla Johansson… 
Den underbara Elisabeth Johansson (min favorit Johansson utan tvekan) som presenterade sin också pris belönade bok ”Choklad”. Hon sprider en sådan glädje omkring sig så det är inte klokt och bakar fudge som jag skulle sälja min fransk pass för att få en liten kant! 
Tack tjejerna från Reliable med Liselott i spetsen för en kanon planering av dessa dagar! 
Gotland! 
I morgon åker jag till Gotland. Det ska bli kurs på Elfrida Andrégymnasiet och kommer att vara där 3 dagar. Det kommer att bli så kul! Goda mjöl från små kvarnar, hungriga unga studenter, passionerade lärare…. Haaaaa vad jag längtar! 
Och till sist en ”mjöl tavla” jag gjorde för ett tag sedan som en blogg läsare frågade efter 🙂