På söndag är det premiär… 

Ni som följer mig på FB vet redan, men för alla andra kan jag berätta att jag kommer att baka på Tv4 nyhetsmorgon på söndagar och under hela hösten. Det kommer att blir super roligt och så klart extremt lärorik för mig. Att jobba med/på TV är ingen lek, det är ett yrke och det känns som att jag har så mycket att lära mig. 
För lilla jag som längtar och längtar att få ha ett eget TV program kommer detta blir ett perfekt inskolning:)) 
Jag har redan en plan över vad jag kommer att göra mina 2 första söndagar men kom gärna med förslag… Nu kan ni påverka på riktigt, så gör det! Alla tips, idéer och råd är välkomna! 

Idag är det boksignering på mitt fd bageri Petite France. Kom gärna förbi mellan kl 13.30 och 14.30 för att få din ”franske bagaren” bok signerade eller bara för en kram!
Vi ses!