Haaaa! Maskros 🙂 
Tack ni alla som engagerade er i min korkade tävling! Vad roliga ni är som har så himla mycket fantasi:) 
Det jag säger till Thomas på bilden är följande: 
Sébastien
-Du vet Thomas att maskros är en delikatess i Frankrike! Man går ut på landet och plocka den innan den inner blomma. Knopparna är godaste, lite bittra och krispiga! Man gör en sallad med maskrosen, steker lite rökt fläsk och häller över en god vinägrette… Så himla gott! 
Thomas:
-Du skojar väl… Det växer som ogräs mellan mina fina rabarber plantor här på Gotland!
Sébastien: 
-Vet du vad Thomas!? Jag tror att Maskrosen kommer att bli den nya Ramslöken! Snart köper Stockholmarna maskros för 300kr/kilot och gör pistou och sallad på den! 
Thomas: 
-Förbanna mig om du har rätt!!! 
Ha ha ha… Så var det och vinnarna är: 
-För den korkaste svar: Suzesane. Du är helt underbart Susanne och du vinner en special signerade exemplar av min bok ”den franske bagaren”. 
– För den roligaste svar: Petra De Verdier. Ditt svar var både roligt och faktiskt trovärdigt 🙂 Jag gillar ju pirater! Du vinner en surdegsbrödkurs på mitt nya bageri i höst. 
-För den rätta svar: Teresia! Grattis, du kom närmast och förstod att jag pratade gott om maskros:) Du vinner en bakhelg med trötta ben och god mat i mitt sälskapp 🙂 Inte så säkert att det är en bra pris… Hoppas att du kommer att tycker om att vara med mig och baka på riktigt på Karlavägen! 
Aktuellt för mig i veckan är att jag kommer att medverka i det slutsålda Food Film på Zita, Nyhetsmorgon på söndag där jag kommer att baka lite och sist, kommer jag att rita min nya bakbord 🙂 
För övrigt är Anna och jag på rekruteringsläge till vårt nya stället på Östermalm! 
Vi söker, och jag vet att jag behöver inte säga det eftersom ni som följer mig vet hur jag fungerar 🙂 Människor som brinner av passion för det de gör, som är generösa, ödmjuka och kompetenta i sitt område! 
-Servis
-Kock
-Bagare
-Konditor
-Bartender 
Och sist men inte minst, säljare till vår deli. 
Skicka gärna Cv (om det är inte så att du har grymma referenser…) till brodpassion@me.com.
Ha det gott!