• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

Färska tagliatelle… Utan surdeg!

Pasta degen ska vila i 12 timmar innan man kavla den!
 Alla barn var med och hjälpte till att kavla. 
Kavel och spår… 
 Fina blev det! 
Dock blev bordet inte så glad… 
Men resultaten var värt inköpt av sandpapper… 

Kanske gillar du:

Är det ”riktigt” surdeg i burken? Jäst eller surdeg? Eller varför inte både och… Min asiatiska surdeg! En dokumentär som har jäst på surdeg! Här är jag…

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok