Nej! Surdegen har inte slutat bubbla… 
Jag be så hemsk mycket om ursäkt till alla er som har försökt att få tag på mig, mailade eller ringde de senaste dagarna och inte fick någon svar. Samma för er fina läsare som kom förbi Brödpassion och fick se samma inlägg under en hel vecka! Jag har varit på ”u-båt” läge och jag har ett bra förklaring! Jag fick ett jobbigt telefonsamtal från polisen förra veckan för att informera mig att min tjej hade blivit påkörd av en bil när hon var på väg till jobbet på sin cykel… Så mycket mer fick jag inte veta förutom att hon var skadad och var i en ambulans på väg till Karolinskas akutmottagningen! Tiden stannade bara… 
Min livskärlek är skadad och jag är inte där med henne! Hemskt…
Jag ska inte berätta hela historia här på bloggen eftersom det har inte så mycket med bröd att göra och att det blev ett ganska lyckligt slut ändå med ”bara” brutet axel och stora blåmärke runt om hela kroppen… 
Det jag kan berätta är att jag är så himla tacksam och glad att bor här, i ett land som Sverige, där det finns poliser, brandmän, sjuksköterskor och läkare som kan rädda liv och ta hand om dig om du har gjort dig illa… Och det, bara efter en enstaka liten telefonsamtal.
En grej till jag vill tilläga är att det är hennes hjälm som räddade hennes liv och att utan den hade hon troligtvis krossat skallen på asfalten. Jag är en av dem som har alltid sagt att cyklisterna ser så himla fåniga ut med sina hjälmar och att jag skulle ALDRIG ha en sådan på mitt huvudet… Nu har jag ångrat mig!
Hjälmen och bältet på, telefonen på ljudlös och kör försiktigt ni alla där ute!