• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

Pavé dag 2!

 Så här såg ut min Pavé deg i morse efter 3 timmar ute i rumstemperatur och ungefär 20 timmar i en tätt låda i kylen. 
Jag formade den ganska lätt mot mig enligt min kontroversiella metoden 🙂  
Och bäddade den fint igen i den täta lådan… 
In i kylen igen tills i morgon! 

Kanske gillar du:

Le pavé ! Medans det jäser… Les Bûches de Noel! N°1 Hallon/vanilj Snart framme! Knäckebröd!

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok