Årgång 2011!
Just nu är det ren hysteri kring världens dyraste kryddan eftersom alla ska baka massor med lussekatter och saffrans bullar till jul månaderna. Priserna följer efterfrågan som vanligt och just nu är den som dyrast. 
Jag brukar inte göra som alla andra och jag köper saffran i januari när ingen annan vill ha det! Sen blanda jag den med Cognac och moscovado socker, stoppa den i en tätt burk, i kylskåpet och sen är det bara att vänta och vänta… Man tittar förbi då och då och eventuellt fyller på med lite mera Cognac under sommaren. Denna ”inlagd” saffran är helt fantastiskt och brukar ha den i alla mina saffransdegar och fiskgrytor. 
Jag håller på att testa och baka den alldeles godaste saffransbulle som går att baka. Det är super spännande och jag lovar att dela med mig av resultatet innan Lucia!  
I morgon ska jag till Göteborg och kolla läget på västkusten. Det blir säkert ett besök till Alvar & Ivar med bästa Fanny!