Brinner du för ditt yrke? 
Idag kommer jag att göra ett lite annorlunda inlägg! Eftersom arbetsförmedlingen är som den är kan man ibland uppleva att det är riktigt svårt att få tag på bra personal och ofta sitter rätt person på fel arbetsplats (och vice versa). Nej, jag har inte tänkt starta ett bemanningföretag eller håller på med annonser här på brödpassion.se, däremot vill jag hjälpa några kollegor som söker duktiga bagare eller/och konditorer på sina ställen. Alla vill inte publicera annonser eftersom en annons skaffar mycket jobb och samtidigt ger en känsla av sårbarhet inför andra i branschen. Säg till om jag har fel!  
Idag känner jag flera som sitter i den sitsen, i Stockholm men också utanför huvudstaden.
Skicka mig ditt CV om du är duktig, berätta om vad du är ute efter och vilket skulle vara ditt drömjobb. Jag kommer att göra min bästa för att hjälpa dig att uppfylla dina drömmar genom att sätta dig i kontakt med ett bra bageri/konditori som verkligen söker. 
Jag gör det helt gratis och så klart helt anonymt! 
Maila CV eller bara ett litet brev till mitt mail: brodpassion@me.com och skrev JOBB som rubrik.