En fontän…
När man delta en surdegsbrödkurs med mig blandas degen med händerna! Man lägger mjölet på bordet och häller över vattnet… Inte så farligt som det låter! 
Just nu håller Eva och jag på att spika nya datum för vårens surdegsbrödkurser. Har du anmält ditt intresse förut kommer du att få ett mail med datum inom kort. Har du inte gjort det är det fortfarande tid att anmäla sig och det gör man genom att skicka mail HÄR
Jag passar på med att tacka alla som söker jobb och skickade sitt CV till mig! Jag har blivit någon slags ofrivilligt head hunter och min telefon ringer som aldrig förut! Jag verkligen gör min bästa för att hjälpa till er som söker jobb samt er som söker personal! 
Just nu sökes: 
-2 bagare chefer för Stockholm som har gott om skinn på benen och förstår lika mycket att tid ger smak samt att man kan inte göra guld av skit. Med andra ord, att långa jäsningstiderna är bästa och att välja fina och tillsatsfria råvaror är nyckeln till god smak och bra samvete! 
-1 ung konditor som vill lära sig mer och utveckla i god sällskap med andra duktiga konditorer. Här får du chansen att jobba på en av Stockholm finaste restaurang och integrera ett stort kök med många kockar men ändå riktigt god soppa! 
-1 riktigt duktigt chef bagare som kan tänka sig flytta till ett otroligt vackert och trevlig stad några mil utanför Stockholm med allt det innebär… Ägarna kan så klart fixa bostad och är bland dem finaste chefer jag har någonsin sett! Dem utlovar riktigt bra och genomtänkt arbetsmiljö… Man har den stora turen att få baka i en Bongard sten ugn med inbyggd deg-insättare alltså! Man får både grymt bra skorpa samt inte ont i ryggen 🙂 
Hör av er om detta låter intressant och ni vill veta mer! Maila HÄR med ämne: JOBB tack!