En magiskt soluppgång över Kalmar!
Jag kommer aldrig vänja mig vid att folk börjar säga redan nu att sommaren är slut och att nu är det hösten som gäller… Vi är alltså bara den 21 augusti idag och har för mig att sommaren kan bjuda på många fler underbart fina dagar! Nu har de flesta börjat jobba igen och det är kanske det som är själva hösten: Att sätta igång arbetslivet efter sommarledigheten! 
Trots semestern har jag varit igång i stort sätt hela sommaren och har varit rätt duktig på att kombinera jobb i behagliga doser i samband med att umgås med min familj 🙂 Det är så svårt i mitt fall för att om jag skulle räkna som jobb varje deg jag sätter igång skulle jag betraktas som en workaholik   :))
I somras har jag kört 500 mil runt om den ”södra delen” av Sverige (alltså under strecket Stockholm/Kalrstad) och var för första gången (äntligen!) på den norra delen av västkusten. Det var helt otroligt fint! Jag måste tillbaka ditt, jag måste tillbaka ditt!!! 
Det sk ”hösten” som är bara ”den andra delen” av sommaren för mig börjar nu och det är verkligen fullfart! Det är så himla mycket att göra och det verkar inte som att jag kommer att vara rastlöst:) Bra! Det gillar jag! Men nu är det Norrland som gäller för mig! Jag vill åka till Östersund, Mora, Umeå, Kiruna mm… Gud vad jag längtar att få åka ditt och baka surdegsbröd på skolor, bagerier eller bara för mig själv! 
Efter min sommarprogram blev mina kurser ”attackerade” och fullbokade på en gång. Jag håller på med att försöka fixa nya datum för oktober/november och kanske några i december om det går och jag lovar att ni som har anmält er kommer att få ett mail från Eva snart med dessa datum. Det är först i kvarn som gäller för att tyvärr vet jag redan att jag kommer inte kunna ordna tillräckligt med platser för er alla som har anmält sig 🙁 
Kurserna för hemmabagare är mycket viktiga för mig och ni alla som bakar gott bröd hemma är helt underbara. Det är så mycket kärlek i luften vid varje kurs att ni är som en underbart kick som ger mig ännu mer hopp att man kan förändra storskalig med bara massor med pyttesmå insatser! 
Jag får så mycket tillbaka från er av det lilla jag gör. TACK ännu en gång! 
Nu ska jag sluta babbla och sätta igång en deg som ska till Restaurangakademin. I morgon ska jag hålla kurs där för Sverige toppkökisar och försöka hjälpa de ut den där ”Manitoba träsken”som har hamnat och lära de hur bra bröd ska smaka, ska göras och hur viktigt är mjölet i brödet… Ni vet ju 🙂 
Idag är det sista chansen för att vinna en surdegsbrödkurs och en unikt ex av min bok signerat av alla som har varit med. Kolla här om du vill vara med– 
Pratar om min bok… Kommer jag att vara på Petite France nu på Fredag mellan kl 13.30 och kl 14.30 för lite boksignering. Boken kommer man kunna köpa på plats oxå billi billi… Kom förbi och hälsa på 🙂