Våran nya hallon brioche med vanilj crème och aprikos confiture.
Det blir smördegsfestival i helgen med phitivier, palmier och Mille-feuilles!
Och lite bonus bild. Pain de seigle när den är som finast! Bilden tog jag på Matlabbet. 
Det har hänt jätte mycket senaste månaderna. Mitt samarbete med Orgakvarn leder till bättre och bättre bröd varje vecka! Det är helt underbart att baka med stenmald och tillsatsfri mjöl. Ni mår bättre som kunder och jag som bagare 🙂 
Jag verkligen hoppas på ett bättre ”bröd Sverige”. 
Att ni blir mer medvetna på hur viktigt det vi äter äntligen är! 
Att man gör inte bra bröd med dåligt mjöl!
Prata något annat, allt börja ta form inför min första bröd och dessert kurs på Matlabbet näst nästa helg. För de som är bokat, hoppas att ni är laddade… För att det kommer att blir jätte tufft och spännande på samma gång! Det bli skit kul att få ett ansikte till era namn och, med hjälp av två dagar försöker leda er till ett nytt tänkande kring bakning.