I onsdags var jag tillbaka på Bern’s Salonger, jag hade inte varit där på länge.
Jag fick massor med flash back varje gång jag kom in ett nytt rum… Så många bra minnen jag har därifrån!
Det tar mig tillbaka till mina 25 år, när jag blev inkastad i kondis efter att Magnus Johansson hade vunnit VM som bästa konditor och började jobba på Opéra Källaren.

Jag kommer ihåg när Neil Ponsonby, köksmästaren på Bern’s då, en dag satt på Sheraton (där jag jobbade då) och beställde hela dessertmenyn, ingen mat alltså! Dagen efter hade jag fått mitt dröm jobb! Chefskonditor på Bern’s! Vilken utmaning!

À la carte desserter, konferenser, hotellet, China teatern, brunchen… Allt kunde jag  bestämma över, på mitt sätt och på franskt vis!
Där fick jag också jobba med underbara människor. Jag kan inte börja rabbla, det skulle ta för lång tid! Kolla in min Facebook, där finns de flesta. Om du är en av de, och inte finns där, är det bara att bjuda in dig!

Gourmet!

Tack för en underbar fest.  Jag har inte haft så roligt på en fest i stan på länge!
En riktig ”bagarfest” … börjar kl 17, perfekt för mig som går upp kl 03!

Tack för den stora äran och hur ni beskrev mig i den flera sidor långa artikeln i jubileumsnumret. Inte bara som duktig ung bagare och konditor, men också att ni verkligen tror på mig och att jag kommer att påverka min bransch de kommande 10 åren! Bättre komplimang kan man inte få.

Jag lovar att jag kommer inte att göra er besvikna!

Tack igen.