I år igen är vi med DNs Gulddraken, nominerad som bästa kafé! I sådan hyper lycka av professionella moment kan jag inte låta bli att tänka på mina föräldrar som har jobbat så himla hårt i hela sina liv utan att få någon sorts bekräftelse. De gjorde samma sak som jag, gick upp mitt i natten, bakade stora surdegsbröd, reducerade, kanderade, brässerade, formade, klippte, penslade…Det var deras liv! De blev kallade för galna att inte någonsin våga ge upp och jag blir kallad för ambassadör!
Enligt mig, har de lyckas med mycket, först och främst att smitta mig med detta fantastiska yrke.
Stort tack till er på DN som SER oss …. små arbetsmyror som jobbar hårt, varje dag med passion, engagemang och obegränsat med kärlek!
Stort tack till tjejerna i butiken som från morgon till kväll ser till att kunderna förstår vad vi håller på med, hjälper gamla gubbar och gummor, putsar och putsar och putsar våra svartmålade glasbänkar och vitrinskåpen som blir lika dammiga igen efter 10 minuter!
Stort tack till min bror Damien, utan honom hade inte Petite France kommit så långt. Han lyckades följa min väg och samtidigt behålla sin egen takt och stil.
Stor tack till Guillaume som tillsammans med Modesto driver vårt lilla kök precis som det var deras egna. Varje dag med nya idéer och en fantastisk dynamik.
Och sist men inte minst, stort tack till min fru Jenny som är så himla generös och  hjälper mig att leva mina drömmar.