jury-matbloggspriset-2014-0001-alpha-851x315px

Och i år igen är det Matbloggspriset!

Det var superkul att vinna priset i kategori Förnyare för 2 år sedan 🙂 Det blev ett super fint belöning och kick när man vet hur mycket tid och energi man lägger i en blogg! Man bloggar alltså inte för att få pris men, när man få pris, är det riktigt kul och peppande!

Här var motiveringen från juryn då:

Med priset som Årets förnyare så letade vi i matbloggosfären efter bloggar som stack ut både innehållsmässigt och funktionsmässigt. Sébastien Boudet, mer känd som ”Den franske bagaren” och från Petite France har en innehållsrik blogg i Brödpassion. Det kanske är lite överväldigande när man kommer in på Brödpassionförsta gången, men det är också det som gör det så spännande. Man hittar nya saker varje gång.

Sébastiens filmer som är enkla, men fruktansvärt snygga, är något som vi vill se mer av. Det är förhuvudtaget väldigt lite videobloggande i Sverige, något vi tycker är lite trist. Herr Boudet använder sin blogg som ett instrument för att sprida sin kärlek och kunskap över sitt hantverk, och drar sig inte för att hårt kritisera det han tycker förtjänar att kritiseras.

Det som gör Sébastiens Boudets Brödpassion till vinnare i kategorin Årets förnyare är kanske lika mycket hans förmåga att inspirera och engagera, hans underbara små filmer och sättet han använder sin blogg som ett instrument för att skapa opinion.

Vi älskar Sébastien, och känslan är att han kommer ta ytterligare steg med sin blogg. Passa även på att se Sébastien på TV4 där han bakar och pratar lite om Matbloggspriset.

 

Riktigt kul var det att få priset och jag är väldigt tacksamt för alla dessa snälla ord om min blogg och mer generellt det jag gör i min vårdag 🙂 Att driva ett blogg kan vara lite tufft ibland och ganska krävande… Men konsten är just att göra det med lust så det känns roligt istället. Det gör jag verkligen och det är därför jag fortsätter… I min takt och för lustens skull. Så tack än en gång ni alla fantastiska läsare som följer mig och kommer o titta här då och då!

Så Matbloggspriset!! Nu kan jag berätta att jag sitter i jury för årets skörd och kommer att nominera (med hjälp av några andra jurymedlemmar) de bloggar i kategorin ”Bästa bak och dessert blogg”… Super kul eller hur? Och jag behöver hjälp från er!

Nominera era favorit bak och dessert bloggar här som kommentar eller maila mig till brodpassion@me.com och låt den bästa vinna!!!